Om företaget

LB Smörgåsnisse Choklad och Annat Gott

är ett litet lokalt företag i Värmland som ägs och drivs av Louise Bergström, Stockviken, Storfors kommun. Företaget tillverkar sedan många år jul- och påskgodis och bakar även pajer, tunnbröd, hårt bröd, bl a glutenfritt, samt diverse kaffebröd, i första hand på beställning men också till olika marknader och event.

Efter ett antal chokladkurser tillverkas också sedan ca 10 år tillbaka bl a handgjorda chokladpraliner som kan fås i ett 60-tal olika smaker med eller utan alkohol. Sortimentet utökas hela tiden. Har även chokladprovningar.

De frukter, bär och grönsaker som används och förädlas i tillverkningen kommer i första hand från den egna trädgården eller naturen runt omkring. Chokladråvaran kommer bl a från Frankrike, Schweiz, Spanien och Belgien med ursprung från bl a Sydamerika.

Jag tar gärna fram representativa smaker för enskilda företag, platser eller personer. Kontakta mig för ytterligare information.

Jag har leveransavtal med ICA och samarbetar också på olika sätt med både lokala och regionala företag och organisationer.

Kontakt

LB Smörgåsnisse Choklad och Annat Gott
Södra Stockviken 20
688 91 Storfors

Louise Bergström telefon 070-549 03 04
e-post: lbsmorgasnissechoklad@telia.com

Ring helst! Internet fungerar stundtals dåligt här ute i verkligheten!

© Copyright LB Smörgåsnisse Choklad och Annat Gott